The Ugly Truth

1 min. lezenThe Ugly Truth: genieten

Jaar: 2009
Regisseur: Robert Luketic

Tussen de kwaliteitsfilms door, kijk ik weleens een meer commerciële Hollywoodfilm. Vaak zie ik door een overdaad aan clichés en voorspelbare verhaallijnen het nut niet om daar recensies over te schrijven, maar voor The Ugly Truth maak ik een uitzondering. Wat een heerlijke film. Ook zeer geschikt voor deze knusse dagen op de bank met een kerstkransje. 

The Ugly TruthMan versus vrouw

Er zijn al vele boeken over geschreven en houdt menig mens bezig: het verschil tussen man en vrouw en hoe we dat verschil kunnen opheffen om nader tot elkaar te komen. Bijvoorbeeld de vraag: wat willen mannen nou eigenlijk? In The Ugly Truth zegt één man – Mike Chadway (Gerard Butler) het allemaal te weten.

Platvloers

Hij schreeuwt zijn theorieën van de daken en televisiestations, tot ergernis van televisieproducent Abby (Katherine Heigl) die wél op zoek is naar de ware maar niet op de ogenschijnlijk platvloerse manier die deze man schetst.

Humor

De film is relevant voor iedereen die zich weleens wat afvraagt binnen dit verschil-man-vrouw- onderwerp. Bovendien zit er veel humor in. De dialogen tussen Mike en Abby zijn erg vermakelijk.

Conclusie

Je krijgt met The Ugly Truth precies wat je van een ‘gezellige’ Netflix-film verwacht: humor, spanning (niet zoals een actiefilm maar wel interessant genoeg) en warmte. Aanrader.

IMDb naar The Ugly Truth.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.