BlacKkKlansman, movie, film

1 min. lezenBlacKkKlansman: in orde

Jaar: 2018
Regisseur: Spike Lee

Verschillende media hadden mij al gewezen op deze nieuwe, interessante Spike Lee-film, mijn indruk was goed en Adam Driver vind ik altijd cool. Snel kijken dus. 

Gewaagd

Om bij het begin te beginnen: het einde is opvallend en gewaagd. Het spreekt, net als de rest van de film, sociale thema’s aan, in lijn met Lee zijn andere films. Waar ik er overigens nog een aantal van wil zien.

BlacKkKlansman, movie. filmGrappig

Toevallig zag ik voorafgaand aan BlacKkKlansman – na het kijken begrijp ik overigens eindelijk de titel – ook de trailer. En de meest grappige scène uit de trailer, vond ik ook één van de meer grappige scènes in de film. Het is net als het einde van de film: gewaagd.

Er is meer

Maar daar blijft het niet bij. BlacKkKlansman – een film over gekleurd zijn – gaat ook over werken bij de politie, de jaren zeventig, gekke mentaal-zieke mensen, aardig zijn voor je medemens en een klein beetje over de liefde.

Conclusie

Helemaal in orde die BlackkKlansman. Het is de moeite van het kijken waard. Tenminste, als bovenstaande woorden je interesse prikkelen.

IMDb naar BlacKkKlansman.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.