A street cat named Bob

1 min. lezenA street cat named Bob: lief

Jaar: 2016
Regisseur: Roger Spottiswoode

Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik deze kat-film zo leuk zou vinden. Ik was slechts nieuwsgierig, want A street cat named Bob draaide lange tijd in de bioscoop vorig jaar, dus ik wist dat de film populair was.

Warm

Maar misschien had ik kunnen weten dat kijken naar zo’n schattig katje, terwijl ik zelf ook een poesje heb, leidt tot warme gevoelens. ‘Schattig!’ Dacht ik regelmatig. En mijn poes leek het eens te zijn.

Waargebeurd

Hoofdpersoon is James (Luke Treadaway) een drugsverslaafde en dakloze man. Die op een dag in contact komt met een kat, genaamd Bob. Eigenlijk wist ik niet meer zo goed welk type film dit was, een speelfilm of documentaire, het bleek een speelfilm, maar het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Ontroerend

Ik weet niet of het aan mijn mentale staat, moeheid of tijdstip van de dag lag, maar ik heb hier en daar een traantje gelaten door hoe mooi ik het vond. Het is zogezegd – om een woord te gebruiken dat ik niet vaak in de mond neem – ontroerend.

Conclusie

Kortom, klik deze film op Netflix aan als je net als ik benieuwd bent, en zin hebt in wat schattigs, waargebeurd’s en ontroerends. Aanrader!

IMDb naar A street cat named Bob.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.