Hearts beat loud

1 min. lezenHearts Beat Loud: schattig

Jaar: 2018
Regisseur: Brett Haley

Terwijl ik vloog naar een plek ver weg, zag ik Hearts Beat Loud. Een schattige vader-dochter-film.

Muziek

Vader Frank Fisher (Nick Offerman) is een hippie, romanticus en idealist. Dochter Sam – gespeeld door Kiersey Clemons, die ik eerder zag in The Only Living Boy in New York en Dope – is zijn tegenpool, een rationele studiebol die arts wil worden. Wat ze delen is hun passie voor muziek.

Dialogen

De film heeft geen keiharde spanningsboog, maar vertelt het verhaal van hun band en hun persoonlijke levens, middels vele dialogen én muziek. Ik vind Nick Offerman erg vermakelijk in deze film, hij speelt perfect die rol van ongestoorde idioot (lichtelijk dan), wat vaak komisch is.

Brooklyn

Hearts Beat Loud heeft een New Yorkse sfeer en speelt zich dan ook af in Brooklyn, New York. Hoewel je weinig ziet van de stad. Je herkent vooral de tegelmuren en de liberale levens.

Lief

Hearts Beat Loud vind ik vooral een lieve film. Er gebeurt niets geks of schokkends. De enige soort spanning en drama die erin voorkomt, is het soort spanning dat niets met je doet. Lichtelijk voorspelbaar hier en daar, maar ik kon dat accepteren. Het kijkt gewoon allemaal lekker weg.

Concluderend

Muzikale, schattige film over de band tussen een vader en dochter, die lekker wegkijkt en niet spannend is. Zeker wel een aanrader, op de momenten dat je hier precies zin in hebt.

IMDb naar Hearts Beat Loud.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.