ocean's eight

1 min. lezenOcean’s 8: vrouwenarbeid

Jaar: 2018
Regisseur: Gary Ross

Deze film heeft geen indruk op me gemaakt. Met pijn en moeite moet ik terughalen wat ik hiervan in het vliegtuig heb gezien. Hoewel anderzijds alles wat ik me herinner, best grappig is. 

Diamant

Je ziet een verzameling bekende actrices én Rihanna. De vrouwen vinden elkaar in hun gemeenschappelijk doel: het bemachtigen van de diamant. De diamant die onder hoge beveiliging staat.. maar o zo lokt. Ze gaan daarom hard aan het werk.

Naar verwachting

Ocean’s 8 heeft, zoals ik al verwachtte, precies een zelfde soort opbouw en verloop als Ocean’s Eleven (2011) en de opvolgende films. Het gaat snel, het is spannend, stoer, komisch en en luchtig.

Leuke cast

Dat Awkwafina meespeelt vind ik leuk, want ik vind haar erg komisch in haar rollen. Sandra Bullock stelt eveneens niet teleur, ze geeft je precies wat je van haar gewend bent, net als Cate Blanchet. Aan de cast ligt het dan ook zeker niet.

Gewoon Hollywood

Ik vond het vermakelijk om te zien, maar het verhaal blijft niet hangen in de zin dat het indrukwekkend of bijzonder is. Het is gewoon een leuke Hollywoodfilm, meer niet.

Conclusie

Ocean’s 8 heeft een goede cast en is best leuk om tussendoor te kijken, zolang je niks speciaals ervan verwacht.

IMDb naar Ocean's 8.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.