1 min. lezenRun, Fatboy, Run: opgewekt

Jaar: 2007
Regisseur: David Schwimmer

Over feelgood films gesproken: Run, Fatboy, Run is één van de betere keuzes tegen een winterdepressie. Mocht dat aan de orde zijn. Run, Fatboy, Run brengt een goed realistisch verhaal met een positieve rode draad. Persoonlijk ben ik ook wel fan van Simon Pegg. 

Sukkel

Dennis (Simon Pegg) is een sukkel die zijn zwangere vrouw Libby (Thandie Newton) voor het altaar achterliet. Nu is het vijf jaar later en hebben ze gedeeld ouderschap, maar Dennis probeert nog steeds om Libby terug te krijgen. De enige oplossing hiervoor lijkt het lopen van een marathon. 

Steun

Maar als afhaker en luiaard is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Daar weten Dennis zijn vriend Gordon (Dylan Moran) en buurman Mr. Goshdashtidaralles (Harish Patel) alles van. Dennis heeft steun nodig van zijn omgeving om zijn doel te bereiken. Als hij het tenminste ooit bereikt. Aan de nieuwe vriend van Libby – Whit (Hank Azaria) – zal het in ieder geval niet liggen. Deze perfecte man heeft alles dat Dennis benijdt.

Aanrader?

Run, Fatboy, Run is geen film voor een lange beschrijving. Als je zin hebt in wat opwekkends, druk dan zeker op play in je Netflix-scherm.

Link naar Run, Fatboy, Run.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.