Definitely maybe, ryan reynolds

1 min. lezenDefinitely, Maybe: schattig

Jaar: 2008
Regisseur: Adam Brooks

In deze raamvertelling geeft Will (Ryan Reynolds), nadat zijn dochter Maya (Abigail Breslin) lang aandringt, haar een kijkje in zijn dating-geschiedenis. Hij had drie liefdes in zijn leven: het meisje moet raden wie van de drie haar moeder is. Maya begint de uitleg ‘Het is ingewikkeld’, steeds beter te begrijpen. 

Sukkel in de liefde

Dat is kort samengevat de kern van de film. Definitely, Maybe leek me direct al een schattige film, en dat blijkt ook zo te zijn. Ik volgde het verhaal geboeid, evenals Maya. Hoewel zij met haar kinderlijke kennis hem een ‘slet’ noemt vanwege de drie vrouwen, is Will een trouwe, romantische man en tegelijkertijd een sukkel in de liefde.

Clinton

Je maakt een sprong in de tijd, want tijdens al deze liefdesperikelen wordt en is Clinton president. Het gebit van Reynolds vond ik overigens komisch hier en daar. Zijn witte tandjes zijn soms erg duidelijk aanwezig. Maar dat terzijde.

Conclusie

Hoewel ik even in het verhaal moest komen – ik vond Maya aanvankelijk wat té, onrealistisch bijdehand voor een jong meisje – heb ik me erg vermaakt met Definitely, Maybe. Als je zin hebt in een licht romantisch en schattig verhaal, dan kan ik deze halve dramafilm wel aanraden.

Link naar Definitely Maybe.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.