Always Be My Maybe

1 min. lezenAlways be my maybe: voorspelbaar grappig

Jaar: 2019
Regisseur: Nahnatchka Khan

Het enige nadeel aan deze film vind ik het feit dat je al in de eerste minuten weet waar het verhaal naartoe gaat. Anderzijds maakt dat het kijken van Always be my maybe wel gemakkelijk. Je leunt ontspannen achterover. 

Jeugdvrienden

Deze Netflix-film, is naast Michael Golamco, geschreven door Ali Wong en Randall Park die zelf de hoofdrol spelen als de succesvolle chefkok Sasha Tran en de ietwat mislukte technicus Marcus Kim. Net als in Long Shot, gaat het in Always be my maybe over twee jeugdvrienden die elkaar op volwassen leeftijd weer zien. Melancholie alom. Soort van.

Always Be My MaybeKeanu

Humor is een belangrijk aspect van de film. Het is erg grappig. Behalve Keanu, die zichzelf speelt, en de ernst zelve is. Grapje. Keanu is ook leuk. Hoe kan het ook anders. Maar met hem, laten we het zo zeggen, loopt het niet helemaal goed af.

Liefde

Het is wat je noemt een ‘romantische komedie’, in de zin dat het over liefde gaat en het vinden van een geschikte levenspartner. Iets waar hoofdrolspelers Sasha en Marcus allebei mee worstelen. Op hun eigen, unieke manier.

Conclusie

Always be my maybe is allesbehalve een ernstige film. Als je zin hebt in iets positiefs, dan is dit je ideale keuze. Ik heb me er erg mee vermaakt. Op Netflix te vinden dus! Aanrader.

IMDb naar Always be my maybe.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.