1 min. lezenOut of Love (Paloma Aguilera Valdebenito) -> Destructieve liefde

img16891_35Out of Love is een indrukwekkende Nederlandse productie over de relatie tussen Nikolai (Danil Vorobyov) en Varya (Naomi Velissariou). Pas na het eerste kwartier merk je dat de film zich in Nederland afspeelt. Tot die tijd valt dat niet echt op doordat de twee alleen Engels met elkaar praten en je geen typische beelden van weilanden, Utrecht, of Amsterdam ziet.

De liefde tussen Nikolai en Varya is intens en ronduit destructief. Je ziet dat ze echt van elkaar houden maar ondanks dat is er veel onrust in de relatie.

Niet elke dialoog in de film vind ik even spannend. Maar in totaliteit geeft Out of Love meer diepgang en realiteit dan de gemiddelde love story. Het deed me een beetje denken aan Hungry Hearts. Hoewel ik geen fan ben van dramafilms, kijkt Out of Love gemakkelijk weg. Het is niet te moeilijk, of te dramatisch. Je komt de 95 minuten wel door.

Conclusie? Ik vind Out of Love zeker een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in verhalen over relaties. Bovendien heeft de film bij-na of net-wel internationale klasse: de moeite van het proberen waard.

Link naar Out of Love.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.