Hungry hearts (Saverio Costanzo) -> Relatiedrama

Hungry Hearts is niet wat je denkt dat het is. De omschrijving van deze film o.a. op IMDb doet vermoeden dat je naar een romantische film gaat kijken, maar dat is niet het geval. Hungry Hearts is een dramafilm.

hearts_a

Dit stel dat in New York woont, zie je steeds dieper afdwalen in hun problemen. Die voornamelijk veroorzaakt worden door de komst van hun zoon en het gedrag van Mina (Alba Rohrwacher) hierin. Zij is stellig over wat zij haar kind en zichzelf wel en niet wil geven qua voeding. Haar man Jude (Adam Driver) heeft het daar moeilijk mee omdat de baby daardoor niet groeit.

Hungry Hearts is niet een hele sterke film vanwege de voorspelbaarheid van het verhaal. Er zitten ook iets teveel fisheye-beelden in, waardoor je een misplaatst idee van een horrorfilm krijgt, wat niet dit genre film is.

Link naar IMDb-pagina.

Advertenties

Een gedachte over “Hungry hearts (Saverio Costanzo) -> Relatiedrama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s