ideal home

1 min. lezenIdeal Home: flamboyant

Jaar: 2018
Regisseur: Andrew Fleming

Deze wederom gay-movie is een stuk opgetogener dan Disobedience. En dat was voor mij dan ook een verplicht nummertje na het zien van de trailer. Ik zat te wachten op humor en luchtigheid. 

Cowboy

Gedurende de eerste minuten dacht ik éven teleurgesteld te worden – namelijk bij het zien van Steve Coogan in cowboy-outfit op een paard – maar dit bleken de opnames voor een foute reclame te zijn. Snel belandden we weer in de normale wereld.

Kind

Hoewel, ook niet zo normaal. Want onverwachts komt bij ruziënd stel Erasmus (Steve Coogan) en Paul (Paul Rudd) een stoïcijns kind in hun leven. De flamboyante Erasmus leeft hierna zorgeloos verder, terwijl Paul die altijd al paniekerig was, dit nu alleen nog maar meer is. Op zich vermakelijk om naar te kijken.

Clichés

Soms vervalt het verhaal wat in clichés, waarbij karakters net iets te voorspelbaar zijn of typisch gedrag vertonen, zoals dat het stel niets van sport weet en liever wijn drinkt dan bier. Dat had net wat beter gekund, maar het zijn kleine details.

Leuker

Van een zomerfilm verwacht ik niet de hoogste kwaliteit, maar toch is de film minder simpel, en leuker dan je wellicht denkt. Coogan en Rudd zijn dan ook goede acteurs. Daarom toch wel een aanrader als je zin hebt in wat luchtigs.

IMDb naar Ideal Home.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.