1 min. lezenAsk the Sexpert: luchtig

Jaar: 2017
Regisseur: Vaishali Sinha

Ask The Sexpert is een interessante documentaire. Je mond valt open bij het idee dat in het land van de kamasutra, er niet over seks gepraat wordt. Op scholen is het een verboden onderwerp en ook getrouwde stellen zitten vol met vragen. Gelukkig is daar dan de Sexpert: de 93-jarige dr. Mahinder Watsa. 

Zeven dagen per week

Ooit een gynaecoloog, nu een columnist in de Mumbai Mirror die al een paar jaar zeven dagen per week in de column, via e-mail en bij hem thuis, vragen beantwoord over seks. Dat doet Watsa met veel humor en kalmte. Hij is serieus in zijn doel om mensen te helpen, maar zijn gezicht blijft voortdurend in de plooi. Ik vond het mooi om te zien.

Begeerlijk

Het hebben van veel kennis over seks in een land als India, betekent automatisch dat je een begeerlijke man wordt. Ook al is hij al bijna honderd, jonge vrouwen zijn blij om hem te zien op straat en willen met hem op de foto. Ook zijn huidige vrouw is een stuk jonger dan hij zelf.

Hoor- en wederhoor

Maar niet iedereen is blij met Watsa. Er zijn ook mensen die de traditie van het verboden onderwerp in stand willen houden. Een leuke toevoeging, wat mij betreft aan de documentaire. Zo wordt het verhaal van twee kanten belicht.

Concluderend

Een aanrader, voor iedereen die geprikkeld is door deze beschrijving. Ask the Sexpert is een luchtige en interessante documentaire.

Link naar Ask the Sexpert.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.