1 min. lezenThe Inbetweeners Movie (Simon Bird) (2011) -> Buitengewoon

Voor een lichtelijke standaard comedyfilm over (nerdy) jongeren, vind ik The Inbetweeners Movie verrassend goed en grappig. De humor is origineel en ik heb me daarom zeker vermaakt met het kijken ernaar.

Er is ook een gelijknamige serie maar die heb ik niet gezien, dus ik weet niet of de film beter of slechter is. Wat ik leuk vind, is dat Simon Bird niet alleen deze film regisseert heeft, maar er zelf ook in speelt, namelijk als de onpopulaire maagdelijke Will MacKenzie. Zijn vader is in tegenstelling tot hem een behoorlijke playboy. Will is met zijn drie buitengewone vrienden Jay (James Buckley), Neil (Blake Harrison) en Simon (Joe Thomas) op vakantie in een zonnig oord, om de ‘beest’ uit te hangen. Iets wat niemand van de vier zich nog eigen heeft gemaakt. Bovendien lijdt Simon nog aan serieus liefdesverdriet, wat zijn plezier ernstig in de weg zit.

Kijken, niet kijken? Stel jezelf open voor een standaard verhaal, en je zult genieten van verrassende grappen en buitengewone karakters. Uiteraard alleen een tip als je zin hebt in een simpele, luchtige comedy. Aanrader.

Link naar The Inbetweeners Movie.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.