1 min. lezenJeremy Scott: The People’s Designer (Vlad Yudin) -> Inspirerend

Deze documentaire begon ik te kijken vanuit mijn interesse voor mode, maar zonder veel achtergrondinformatie over Jeremy Scott. Ik had geen idee of ik hem een interessant persoon zou vinden. Inmiddels weet ik dat hij een doorzetter is die zich van niemand wat aantrekt, wat ik wel kan waarderen. Daarnaast heeft deze ontwerper Moschino nieuw leven ingeblazen en dat is een unieke prestatie voor een merk dat provoceert op een stijlvolle manier.

Jeremy Scott snapt die fijne lijntjes, de grenzen van de provocatie, en heeft genoeg inspiratie om meerdere collecties te ontwerpen. Nog niet iedereen vindt dat hij de kwaliteit van het oorspronkelijke Moschino sinds 2014 al behaald heeft. Maar ik vind het inspirerend dat Scott ontwerpen durft te maken die nieuwe creativiteit geven aan het merk. Erg leuke en interessante documentaire, die zicht geeft op zowel de persoon, carrière en werkwijze van Jeremy Scott, als het merk Moschino. Of je het nou mooi vindt of niet.

Aanrader voor de mode- en Moschino-fans onder ons.

Link naar Jeremy Scott: The People’s Designer.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.