1 min. lezenAugust: Osage County (John Wells) -> Minder grappig

August Osage County draait nog steeds in de bioscoop. Ik raad je aan een andere film te kiezen als je zin hebt in een zonnige film. Een aantal grappige uitspraken in de trailer van deze film wekt de indruk dat het ondanks de troosteloze omgeving van Oklahoma een vermakelijke film wordt. Niet waar.


De Weston familie is je ergste nachtmerrie. Naarmate de film vordert ontdek je steeds meer hoe verknipt de onderlinge banden zijn. De humoristische scènes zijn de scènes die je al gezien hebt in de trailer. Wat overblijft is ruzie in veelvoud. Dit is ook geen Disney-film met een mooi eind. Het eind is het deprimerende hoogtepunt.

August: Osage County maakt weinig indruk op me. De acteurs zijn goed maar het enige dat de film je leert is hoe het niet moet in je eigen familie.

Na afloop herinner je je alleen nog de romance tussen twee bloedverwanten. Een heerlijk controversieel onderwerp. Acteur Benedict Cumberbatch (Little Charles) heeft een apart gezicht en dit werkt in zijn voordeel voor zijn rol als emotionele en onzekere student. Zijn kleine oogjes in tranen terwijl hij zijn excuses aanbiedt voor het missen van een begrafenis, is goud.

Julia Roberts is overigens nog steeds een erg mooie vrouw op haar 46-jarige leeftijd. Daarnaast speelt Ewan McGregor een rol. Dit kan een motivatie voor je zijn om de film te kijken.

Klik voor de IMDB-link hier. August_Osage_County_2013_poster

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenAugust: Osage County (John Wells) -> Minder grappig

  1. Nostra schreef:

    Zelf vond ik het een prima film, een mooie mix van drama en humor. Daarnaast heb ik het normaal niet zo op verfilmde toneelstukken, maar hier is die overgang goed gerealiseerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.