A rainy day in New York

1 min. lezenA Rainy Day in New York: druipend

Jaar: 2019
Regisseur: Woody Allen

Op de avond dat ik A rainy day in New York zag, alweer weken geleden, regende het toevallig, net als vandaag. Dat maakt het kijken deze Woody-film makkelijk. Je kunt je lekker inleven. 

A rainy day in New YorkLovestory

Het is natuurlijk weer een lovestory, deze keer met Timothée Chalamet, die we allemaal heel aantrekkelijk vinden. Toch moest ik in het begin een beetje wennen aan zijn half neurotische rol. Gelukkig blijkt zijn rol als Gatsby Welles niet al te pretentieus. Het had in mijn ogen niet gepast bij dit type acteur, hij heeft een té relaxte uitstraling. 

Schattig

Elle Fanning is de schattigheid zelve, als Ashleigh Enright, een groot filmliefhebber met naïeve kantjes. Zij is de vriendin van Gatsby, op wie hij erg verliefd is. Samen reizen ze naar New York, vanwege een interview van Ashleigh voor de schoolkrant. In New York woont ook Gatsby’s familie.

Komisch

Er zitten behoorlijke komische momenten in de film. Betrekking hebbende op zowel Ashleigh haar uitspattingen, als Gatsby’s baldadige gedrag en ontdekkingen die hij doet binnen zijn familie. Het kijkt allemaal heerlijk luchtig weg, zoals je van Woody gewend ben. Tot slot zijn er nog een verfrissende rolletjes voor Jude Law en Selena Gomez.

Conclusie

Niet te missen deze film. Ik heb ervan genoten, en ik denk dat jij dat ook zal doen. Aanrader. En wat er druipt? De liefde.

IMDb naar A rainy day in New York.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.