1 min. lezenThe Fundamentals of Caring (Rob Burnett) -> Bijna indrukwekkend

2016-06-24-1466812696-77732-thefundamentalsofcaringtrailerroadtripsocialPaul Rudd is in The Fundamentals of Caring een mislukte schrijver die een nieuw zingevend bestaan voor zichzelf zoekt en er daarom voor kiest om verpleger te worden. Zijn eerste cliënt is een lichamelijk gehandicapte tienerjongen met wie hij snel een goede band ontwikkelt.

De film heeft een aantal elementen – de acteur Paul Rudd die ik meestal wel goed vind en nu ook, de intense zorg die hij verleent en het feit dat het over het verbeteren van je leven gaat en het maken van goede keuzes – die de kwaliteit van de film omhoog tillen, waardoor je bijna denkt dat je een filmhuis-topper te pakken hebt. Toch lukt dat The Fundamentals of Caring net niet vind ik.

Waarom niet? Omdat de karakters zich net wat te snel ontwikkelen en omdat het verhaal naarmate de film vordert, ombuigt tot iets wat lichtelijk onrealistisch is.

Conclusie
Desondanks vind ik The Fundamentals of Caring een prima en leuke keuze om te kijken: een bijna-indrukwekkend verhaal met bovendien ook nog een kleine en wel grappige rol voor Selena Gomez. Net nog wel een aanrader.

Link naar The Fundamentals of Caring.

Deel deze post / share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.