1 min. lezenSteve Jobs (Danny Boyle) -> Asshole Jobs

De eikel die om niemand wat geeft, behalve om Apple, dat is Steve Jobs (Michael Fassbender) volgens deze gelijknamige film. Daarnaast is Jobs een onherkenbare Jobs gedurende het grootste deel van de film, want Michael Fassbender lijkt met zijn blonde haar totaal niet op wie hij naspeelt. 

steve-jobs-movie-2015-holdingKate Winslet is Joanna Hoffman: zijn artistiek ogende assistent, die steeds weer andere fleurige jaren ’80 pakjes draagt en als enige een hechte band heeft met Steve.

Aansluitend daarop komt zijn gebrekkige privé-leven aan de orde, een gevolg van zijn nalatige gedrag ten aanzien van zijn dochter, die hij maar blijft ontkennen.

Prima film om te kijken als je Steve Jobs interessant vindt. Maar niet eentje die zo goed is dat je hem twee keer wilt bekijken.

Link naar Steve Jobs.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenSteve Jobs (Danny Boyle) -> Asshole Jobs

  1. De Protagonisten schreef:

    Ik vond Steve Jobs niet interessant, maar de film juist wel. Topfilm wat mij betreft met puik acteerwerk. Dat Michael Fassbender niet op hem lijkt klopt, maar dat vergat ik in ieder geval snel.

  2. Philip Abdur schreef:

    Hopelijk gaat de nieuwe film over Jobs ( zijn nu al beklemmend veel films gemaakt over Steve ) dat z’n asshole niet comfortabel ligt in z’n doodskist dat hij zeker niet kan ontkennen in tegenstelling tot wat hij met z’n dochtertje heeft geflikt.

  3. Nostra schreef:

    Wat mij betreft juist wel een film die de moeite waard is om te kijken. De dialogen zijn fantastisch geschreven, acteerwerk is subliem en daarnaast is het wat mij betreft helemaal geen probleem dat Fassbender niet op Jobs lijkt…het gaat om het verhaal en hoe hij het speelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.