1 min. lezenThe Revenant (Alejandro González Iñárritu) -> Slaapverwekkend

revenant-gallery-20-gallery-imageIn deze veelbelovende film waarin Leonardo DiCaprio voor de verandering een strak lichaam heeft – wat helaas verhuld wordt door de ruige berenvellen die hij draagt – is er een compleet gebrek aan een storyline. De man maakt ongelofelijk veel mee, maar het begin en het einde van de gebeurtenissen is zoek. Het is alsof je naar een natuurfilm kijkt, maar dan met acteurs.

En daarmee is eigenlijk alles wel gezegd. Ook als je volhoudt met kijken, wordt het er niet beter op. Ik had moeite om de focus op de film te houden en niet af te dwalen in gedachten.

Ik vraag me af wat de bedoeling is geweest van The Revenant. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Leo, die Hugh Glass speelt, de held is. Terwijl de film waarschijnlijk een stuk interessanter was geweest als de andere rollen meer aandacht hadden gekregen.

Link naar The Revenant.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenThe Revenant (Alejandro González Iñárritu) -> Slaapverwekkend

  1. Philip Abdur schreef:

    Liep afgelopen vrijdag The Revenant mis met collega’s tijdens bedrijfsuitje wegens een afspraak. Geruchten gaan wel rond dat de stok dat Leo vasthoud in de film de Oscar gaat winnen.

  2. Nostra schreef:

    Mijn ervaring was compleet anders. Bizar om te zien hoe Glass heeft moeten overleven (waargebeurd) en hoe hij voor dood is achtergelaten. Spannend, soms gruwelijk en prachtig gefilmd.

  3. Paul schreef:

    Ik sluit mij aan bij Nostra 🙂 Ik vind dit echt wel een pareltje hoewel de film de nodige vaart mist. Maar het wordt erg goed gecompenseerd door goed acteerwerk, een sterk verhaal en prachtige beelden. Het einde vond ik wel een beetje mwah…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.