1 min. lezen1 night (Minhal Baig) (2016) -> Liefdeslevens

Netflix doet me soms aanbevelingen, en soms ben ik in een bui om daar gehoor aan te geven. Zo ook gisteravond toen ik 1 Night aanzette, volgens Netflix een 98% match. Ook al is het acteerwerk van twee van de vier hoofdpersonen niet uitmuntend, ik ben toch enthousiast over deze film. 

Liefdeslevens worden in de film behandeld, in twee leeftijdscategorieën: tieners en dertigers. Vooral het verhaal van de tieners vind ik erg schattig. De dertigers daarentegen, bevinden zich in een minder schattige situatie, de fase van sleur en ruzies, die veel mensen wel (deels) bekend voor zal komen. Mij in ieder geval wel, wat de film automatisch boeiend maakt.

Soms is wat onduidelijk hoe de filmmaker het verhaal nou precies bedacht heeft, maar het is ook wel weer leuk dat sommige zaken aan de fantasie worden overgelaten. Het enige minpunt vind ik het acteerwerk van de twee dertigers. Dat komt niet extreem realistisch op me over, vooral niet bij Elizabeth (Anna Camp).

Conclusie
1 night is een mooie film over de realiteit van relaties. Aanrader voor als je houdt van films over de liefde, mits je door het ietwat slechte acteerwerk heen kunt kijken.

Link naar 1 Night.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.