1 min. lezenLove Letters: uniek

Jaar: 2017
Regisseur: Tara Fallaux

Een handgeschreven brief aan je geliefde, klinkt als iets uit de vorige eeuw, maar hé; ook anno 2017 worden ze geschreven. In Love Letters komen een aantal stellen aan bod, die ieder op hun eigen manier de liefde die zij voelen voor hun partner of ex-partner omschrijven. 

Verfrissend

Dat maakt Love Letters tot een unieke (korte) documentaire. Hoewel de schrijvers zichzelf soms wat verliezen in poëtische termen en adoraties, is het verfrissend om eens wat anders dan een Whatsapp-bericht te zien.

Intenser

Bovendien beleven deze stellen op een intensere manier hun liefde voor elkaar. Ze stappen even uit de drukte van de maatschappij, om met volle aandacht een brief te schrijven. En dat komt hun relatie, in veel gevallen, ten goede.

Laatste liefdesbrief

De laatste échte handgeschreven liefdesbrief die ik ooit schreef was op de basisschool. En die brief heb ik nooit verstuurd. Toch kijk ik er met plezier op terug, het heeft iets spannends en eerlijks, om een liefdesbrief te schrijven. Oftewel, na het kijken van Love Letters weet ik het zeker: ik ben pro-handgeschreven liefdesbrieven!

Conclusie

Zeker dus een aanrader, voor de zwijmelaar, de verliefde, de geliefde en de socioloog.

Link naar Love Letters.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.