1 min. lezenFifty Shades Of Grey (Sam Taylor-Johnson) -> Genieten

holding-fifty-shades-of-grey-what-is-it-like-to-film-a-sex-scene-not-as-hot-as-you-d-thinkHet boek dat iedereen gelezen heeft, behalve ik. Toch ben ik daar wel benieuwd naar geworden, want de film vind ik – in tegenstelling tot alle gefrustreerden die er kritiek op hebben – erg goed. 

Wat er zo goed aan is? In Fifty Shades Of Grey zie je de jonge onschuldige vrouw Anastasia Steele die per toeval de rijke, succesvolle ondernemer Christian Grey ontmoet. Twee knappe mensen die direct een enorme aantrekking tot elkaar hebben. Dit eerste deel van de film vond ik nog een beetje fout, maar gedurende het kijken wordt het beter.

Ze zijn elkaars tegenpolen, want zij is onervaren en lief, hij is allesbehalve lief en heel ervaren. Dit is een goede combinatie. Hij wordt losser en toegankelijker.

Als je naar Fifty Shades gaat kijken omdat je spannende standjes wil zien, dan is de film wellicht een tegenvaller. Maar Sam Taylor-Johnson heeft ervoor gekozen een ander aspect uit te lichten: de dialogen tussen deze twee mensen die elkaars wereld binnenstappen en laten zien hoe Anastasia op begrijpelijke wijze omgaat met Christian zijn rare gewoontes. Dat vind ik spannend om naar te kijken. Ook mede dankzij de aantrekking tussen hun twee. Het is geloofwaardig en sexy.

Ik raad hem aan.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenFifty Shades Of Grey (Sam Taylor-Johnson) -> Genieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.