1 min. lezenA most violent year (J.C. Chandor) -> Ongeloofwaardig

amvy_day6-219.CR2Ondanks het feit dat Oscar Isaac geen slechte acteur is, is de rol van ondernemer Abel Morales die in de jaren tachtig een vrachtwagenbedrijf heeft, er eentje die hem niet ligt. 

Vanaf de eerste scenes vond ik het ongeloofwaardig en dit gevoel is niet meer weggegaan. Omdat het ongeloofwaardig was, had ik moeite me te focussen op de verhaallijn. De karakters daarentegen namen zichzelf erg serieus en beleefden de ene na de andere emotie. Iets dat extra onnatuurlijk op me overkwam.

Uiteindelijk gaat de film wel over een aantal wezenlijke thema’s namelijk criminaliteit, verraad en angst. Maar dat had wat mij betreft ook in de helft van de tijdsduur verteld kunnen worden. Verder speelt het zich af in New York, maar daar zie je niets van terug in de film.

Geen aanrader wat mij betreft, maar je kunt uiteraard de gok wagen.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenA most violent year (J.C. Chandor) -> Ongeloofwaardig

  1. Nostra schreef:

    Zelf vond ik deze juist fantastisch, heerlijke sfeer, mooie performances (vond Oscar Isaac een toprol neerzetten) en had geen probleem met de lengte. Mooi hoe het hoofdkarakter worstelt met de diverse problemen rondom z’n bedrijf…

  2. De Protagonisten schreef:

    Ik vond het ook een hele fijne gok. IJzersterk geacteerd als je het mij vraagt en ik wist geen moment waar de film naar toe ging. Ik heb genoten 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.