1 min. lezenInherent Vice (Paul Thomas Anderson) -> Vreemd

download (1)Een leuk uitgevoerde film, zonder spannende verhaallijn. Dat is Inherent Vice. Hier en daar kan je even lachen of je wenkbrauwen optrekken, maar over het algemeen kijk je erg lang (148 minuten) naar een wat vreemde film.

Er zijn wel een paar sterke punten. Namelijk het feit dat Joaquin Phoenix een goede rol neerzet van een verstrooide hippie, die serieus op zoek gaat naar zijn (ex-)liefje.

Andere lichtpunten
Verder duik je met Inherent Vice in het Los Angeles van 1970. Daarnaast zie je af en toe Owen Wilson voorbijkomen als een verdwenen saxofonist die zijn geheime leven in rust voortzet. Niet onvermakelijk. Drugs is ook geen vergeten thema in de film. Voor de liefhebber.

Kortom: als je bereid bent om 148 minuten van je leven te geven, dan kun je Inherent Vice gaan bekijken. Maar verwacht er niet teveel van.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenInherent Vice (Paul Thomas Anderson) -> Vreemd

  1. Nostra schreef:

    Het heeft z’n charme, maar zoals ik ook in mijn recensie schreef kijk ik films vooral om het verhaal en laat dat nou juist iets zijn waar er in deze film geen focus op ligt. Je kan niet worden meegevoerd en vraagt je constant af wat er gebeurt. Misschien is dat ook wel het doel van de film, maar dat is niet waar ik naar op zoek ben…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.