1 min. lezenAbsolutely Fabulous: The Movie (Mandie Fletcher) -> Naar verwachtingen

Ik had gehoord dat Absolutely Fabulous: The Movie superslecht was. Toch ging ik kijken want ik had zin in dit genre film: simpel en vrolijk. Mijn verwachtingen stelden me niet teleur: een verzameling extreme gebeurtenissen voltrekt zich voor je neus zodra de tape start en dit duurt tot het eind.

Of het grappig is? Jawel. De twee hoofdpersonen Joanna Lumley (Patsy) en Jennifer Saunders (Edina) zijn best goede acteurs. Het is allemaal alleen een beetje too much. Soms raakte ik afgeleid omdat de film zoveel spanningsbogen heeft dat je niet meer oplet. Verder speelt er nog een zelfbewuste tiener in (Ideyarna donaldson-Holness) en is Kate Moss een big deal in het verhaal.

Concluderend
Een positieve film die je tussendoor kan zien, zolang je er de juiste verwachtingen van hebt.

Link naar Absolutely Fabulous: The Movie.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.