1 min. lezenThe way he looks (Daniel Ribeiro) -> Gay love story

The Way He LooksTheWayHeLooksklein2jpgIk was er niet van op de hoogte dat deze film een onderdeel was van het Gay & Lesbian Summer Film Festival. Wat ik wist, was dat dit gaat over een jongen, die blind is en nog nooit gezoend heeft. Hij denkt dat niemand met hem wil zoenen. Het leek me leuk. 

En ook na afloop ben ik enthousiast over de film. Het verhaal is eigenlijk eenvoudig, maar dat vind ik juist knap gedaan.

Leonardo (Ghilherme Lobo) ontmoet Gabriel (Fabio Audi) wanneer ze klasgenoten worden. Gabriel is de knappe jongen op wie ieder meisje valt. Hij weet zijn seksuele voorkeur goed te verbergen in de klas. Het verhaal heeft een mooi verloop en ik heb persoonlijk nog niet vaker films over blinde mensen en hun liefdesleven gezien, dus ik vind het onderwerp ook uniek.


gui-fabioHet is jammer dat de datum waarop ik The way he looks zag, de laatste dag was dat de film te zien was in Amsterdam. Onthoud de titel! Ik hoop dat hij later nog in de bioscopen zal draaien.

Klik voor de IMDb-pagina hier.

 

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.