1 min. lezenThe one I love (Charlie McDowell) -> Slecht

One-I-Love_-The_web_1Bij The one I love verwachtte ik een romantische maar ook simpele film omdat de trailer de indruk wekt dat het hier om triviale zaken gaat. Misschien was ik beïnvloed door Mark Duplass zijn rol in de HBO-serie Togetherness, waarin hij voornamelijk bezig is met burgerlijke relatieproblemen. Deels komt zijn rol in de serie overeen met die in The one I love, maar het is net anders.

Mysterie
Al snel ontdek ik namelijk dat het genre mysterie ook bij deze film hoort. Toch minder gewoon dus. Maar of dat mysterieuze nou zo’n goede toevoeging is aan de film valt te betwisten. Het maakt de situatie waarin het stel zich begeeft raar en ongeloofwaardig.

Saai
Een klein beetje gekheid kan leuk zijn bij een film en ik snap wel wat de regisseur probeert te doen, maar ik vind dat het in The one I love teveel wordt doorgetrokken. Voortdurend is het stel in dialoog met een tweede vorm van zichzelf. Ik vond het saai om naar te kijken.

Conclusie? Slechte relatiefilm die ik niet aanraad.

Link naar The one I love.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenThe one I love (Charlie McDowell) -> Slecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.