1 min. lezenThe Interview (Evan Goldberg, Seth Rogen) (2014) -> Clichématig 

De in 2014 omstreden film over een televisiepresentator en zijn collega die plannen smeden om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un om zeep te helpen, viel mij erg tegen. Je wordt overspoelt met clichés en het verhaal verveelde me zo dat ik moeite moest doen om te blijven kijken.

Wel vind ik het ene deel van de film beter gelukt dan het andere. Zo begint het redelijk grappig, daarna wordt het flauw. Op tweederde deel wordt het verhaal ineens wat boeiender en grappiger tot en met het eind. Dus te vroeg afhaken bij deze film is zonde.

Waar ik normaal gesproken James Franco een verfrissende vibe vind brengen, vind ik hem hier over-the-top. Zijn hyperactieve gedrag vind ik bijna irritant om naar te kijken, en dat zie je voortdurend, gezien het feit dat hij één van de hoofdrollen heeft.

Conclusie
Ik vind dat deze film best overgeslagen kan worden, want ondanks dat de synopsis je hoop geeft op een pareltje, stelt de totaliteit van de film teleur. Het acteerwerk is te slecht en de scènes te flauw. Bovendien zit er teveel hyperactiviteit in, wat het vermoeiend maakt om naar te kijken en om je aandacht vast te houden. Alleen kijken als je iets enigszins grappigs wilt zien en daarbij erg weinig tot geen verwachtingen hebt. Wellicht kunnen mannen deze film nog wel waarderen. Mediocre dan maar.

Link naar The Interview.

Deel deze post / share this post

3 gedachten over “1 min. lezenThe Interview (Evan Goldberg, Seth Rogen) (2014) -> Clichématig 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.