1 min. lezenSummer Wars (Mamoru Hosoda) (2009) -> Intens en spannend

Summer Wars is een Japanse animatiefilm die veel indruk op me heeft gemaakt. Het gaat over het social network Oz waar iedereen lid van is. Door een ongelukje ontstaat er een verschuiving in dit computerspel en dat heeft invloed op meer dingen dan de bevolking verwacht. Wat spannend is om naar te kijken.

Poster 1

Daarnaast draait de film om een grote familie met intense verhoudingen, iets dat bij Kenji – een student die via zijn schoolvriendin Natsuki bij deze familie belandt – verwondering opwekt.

Wat de karakters onderling meemaken is voor iedereen herkenbaar. Goed en kwaad, vertrouwen en liefde; het komt allemaal voorbij in Summer Wars.

Niet onbelangrijk is de uitvoering van deze anime film. Er komen delen in voor waarbij je helemaal in Oz duikt en het spel echt meebeleefd. Naar mijn mening is de film erg cool gemaakt.

Conclusie: een aanrader, omdat Summer Wars zowel emotioneel als spannend is. Leuk voor iedereen. De film duurt 114 minuten, wat best lang is, dus neem er de tijd voor.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenSummer Wars (Mamoru Hosoda) (2009) -> Intens en spannend

  1. Yasumi schreef:

    Als je deze film leuk vond dan zijn de andere films van Mamoru Hosoda absolute aanraders. The Girl Who Leapt Through Time is ook ontzettend spannend, Wolf Children is emotioneel erg goed en het recente The Boy and The Beast is vooral heel grappig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.