Soof 2

1 min. lezenSoof 2 : Anti-romantisch

Jaar: 2016
Regisseur: Esmé Lammers

Over realistische films gesproken, Soof 2 belicht eens een andere kant van de liefde. De lastige en ongemakkelijke tijden.

Soof 2COmfortabel

Soof 2 is comfortabel om naar te kijken met alle ingrediënten uit de vorige film zoals Fedja van Huêt, Daniel Karaty en Anneke Blok. Ook het culinaire thema is terug, ditmaal in de vorm van de Kooksoof, Soof haar restaurant dat tegen faillissement aan zit.

Breuk

Het zit Soof even niet zo mee, aangezien er inmiddels een breuk is tussen haar en Kasper. Hun huwelijk is aan een eind gekomen. Dit maakt Soof 2 absoluut minder vrolijk dan de eerste Soof.

Rebounds

Toch staan al direct weer verschillende mannen voor Soof in de rij. Aan aandacht heeft ze geen gebrek. Net als Kasper overigens. Denk aan kinky conversaties en spannende rebounds.

Concluderend

Soof 2 vind ik vooral mooi door het realistische aspect. Even geen mooimakerij en illusies in een film, maar de harde werkelijkheid. Dat vind ik wel een gewaagde keus van de makers. En ondanks dat, is Soof 2 ook nog eens erg grappig, vooral dankzij Soof zelf (Lies Visschedijk). Ik ben positief over deze anti-romantische film. Aanrader.

Link naar Soof 2.
Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.