1 min. lezenPersonal Shopper (Olivier Assayas) -> Acceptabel eng

ce-jeudi-kristen-stewart-a-emprunte-la-ligne-14-du-metro-parisien-ici-station-olympiades-pour-le-film-personal-shopper-d-olivier-assayasDeze film met Kristen Steward in de hoofdrol, gaat over een boyish meisje dat haar tweelingbroer recentelijk verloren heeft. Als medium zijnde, probeert ze contact te zoeken met zijn ziel. Van te voren had ik de beschrijving van deze film niet goed gelezen. Ik verwachtte een iets positiever verhaal dan de werkelijkheid uitwees. 

Persoonlijk vind ik Kristen Steward wel een goede actrice, waardoor ik vooral vanwege haar benieuwd was naar Personal Shopper. Wat dat betreft heb ik geen spijt, want ze heeft de rol erg goed gespeeld. Het halve horror-aspect van deze film had ik niet zien aankomen, dat genre ligt me totaal niet, toch vond ik alle engheid nog wel acceptabel.

Aanrader? Personal Shopper zit tussen goed en slecht in. Geen verkeerde keus als je niets anders weet, anderzijds zul je de film geen tweede keer willen zien of er nog dagen over praten. Daarvoor is het allemaal net wat te oppervlakkig.

Link naar Personal Shopper.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.