1 min. lezenLas Vegas (Jon Turteltaub) (2013) -> Lief

Las Vegas

Deze film? De seniorenversie van The Hangover-films, maar dan met gevestigde topacteurs en een lief verhaal. Wie Michael Douglas, Morgan Freeman en Robert de Niro kan waarderen, moet deze film zeker niet overslaan. Verwacht alleen geen once-in-a-lifetime filmervaring.

Alleen al het plot is niet erg origineel – in 2009 kwam de eerste Hangover-film uit dus ja, die was eerder – en de film lijkt daardoor ook niet erg serieus of diepzinnig. Dat klopt helemaal.

Is het dan mega grappig? Een beetje. Op de schaal van grappig: een zes of een zeven. Er zitten regelmatig hilarische scenes is, maar je krijgt er vooral vaak een glimlach van op je gezicht. Geen buikpijn van het lachen.

Aanrader? Las Vegas is geen enorme kwaliteitsfilm, maar ik kan het wel waarderen dat het over zestig plussers gaat, het enige originele aspect van deze film. Hierdoor zie je toch weer eens wat anders dan in de gemiddelde film. Bovendien is het een positieve film, waar je als je eenmaal begint met kijken, niet snel spijt van zult krijgen.

Link naar Las Vegas.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.