1 min. lezenHappily ever after (Tatjana Bozic) -> Interessant onderzoek exen

Happily-Ever-AfterWil je de details zien van iemands liefdesleven, kijk dan naar Happily ever after. Deze vrouw – Tatjana Bozic – kent weinig schaamte. Ze filmt haar meest recente relatie op alle mogelijke momenten, van verliefdheid tot ruzies, van zwangerschap tot de geboorte van haar kind. Maar wees niet bang, díe details laat ze je bespaard.

Extravagant
Ook van een eerdere liefde heeft ze een film gemaakt. Dat vind ik wel grappig. Naarmate je langer naar de film kijkt zie je dat deze vrouw humor heeft. Daarnaast is ze extravagant, een vrije geest en heeft veel gevoel voor drama. Ze studeerde in Moskou journalistiek en daar begon ook haar liefdesleven.

Geen idee
Wat opvallend is, dat zij na meerdere intense liefdesrelaties die allemaal mislopen om verschillende redenen, geen idee heeft waar het aan ligt. Ze gaat pas op onderzoek uit na de geboorte van haar twee kinderen, wanneer het met de relatie die ze heeft met de vader van haar kinderen ook minder goed gaat. Dat doet ze door vijf exen op te zoeken. Dat vind ik leuk.

Onderdanig
Het blijkt dat er bepaald patroon zit in haar gedrag wanneer ze liefde voelt voor een man. Het meest opmerkelijke daarbij is dat zij een heel succesvol journaliste is, maar neigt naar een onderdanige rol in haar liefdesrelaties.

Ben je nieuwsgierig geworden, dan is dit zeker de moeite van het kijken waard.

Link naar de IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.