1 min. lezenEl Clan (Pablo Trapero) -> Geen verspilling

a79ee053-20a1-4faa-9200-c544aa50216cNormaal houd ik niet van trailers, maar die van El Clan maakte me enthousiast. Een Argentijnse familie die er een (crimineel) dubbelleven op na houdt, dat leek me wel wat. En ook na het kijken van de film ben ik niet teleurgesteld. Er zit geen verspilde minuut tussen.

Niet alleen is het een intrigerend verhaal, het is ook waargebeurd. Het lef van de baas van het gezin: vader Arquímedes Puccio (Guillermo Francella) gaat de moraal te boven. Het laat je nadenken over hoe een dergelijk persoon nog rustig slaapt ’s nachts. Zijn invloed op de rest van het gezin is groot.

Ik vind El Clan een onbetwiste aanrader. Gaan, naar die film.

Link naar El Clan.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.