1 min. lezenBegin Again: gepassioneerd

Jaar: 2013
Regisseur: John Carney

Meeslepend verhaal met een stom eind. Volledig mijn persoonlijke voorkeur maar ik vond dat het anders had moeten lopen.

Je zou Begin Again een feministische film kunnen noemen, maar dat is pas duidelijk na afloop. Hoofdrolspeler Gretta (Keira Kneightly) is braaf en blijft graag binnen haar comfortzone. Ze ontmoet haar tegenpool Dan (Mark Ruffalo) wanneer ze op het punt staat New York te verlaten.

Beide personen delen een passie en talent voor muziek. Keira is de timide persoonlijkheid, serieus en weet wat ze wel en niet wil. Dan is druk, extravert en een meer emotionele man die zich makkelijk laat beïnvloeden door de hoogtes en dieptes in zijn leven.

Ik vond het een heel vermakelijke film die voornamelijk gaat over werk: keuzes die je daarbij maakt en het combineren van je privéleven.

Maroon 5 leadzanger Adam Levine speelt ook in deze film als Dave. Dat vind ik persoonlijk wel grappig om te zien want Dave is net als Gretta een klein beetje een nerd.

Begin Again

Begin Again

Wat krijg je met Begin Again?

– New York
– Veel muziek
– Chemie tussen twee personen
– Beetje avontuur

IMDb naar Begin Again.
Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenBegin Again: gepassioneerd

  1. Nostra schreef:

    Grappig om te lezen dat je einde stom vond. Heb ‘m zelf gisteren gezien en ik kreeg de indruk dat meerdere mensen dat vonden. Zelf vond ik het een mooi einde maar begrijp dat sommigen met vragen bleven zitten (alhoewel ik dat zelf niet had). De film is niet zo sterk als John Carney’s eerdere Once, maar vertoont wel een aantal overeenkomsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.