1 min. lezenWelcome to Me (Shira Piven) -> B-film

welcome_to_me_new_posterDe mooie poster van deze film schept verwachtingen die niet uitkomen. Welcome to Me is geen artistiek verhaal, en zeker niet erg goed of diepzinnig. Allereerst kan dit wel een vrouwenfilm genoemd worden, want ik denk dat weinig mannen zich ermee kunnen vermaken. Hoofdpersoon Alice (Kirsten Wiig) heeft een borderline persoonlijkheidsstoornis en haar gedrag daaruit voortkomend is wel de rode draad in de film. Dit is best interessant om te zien. Maar helaas zit Welcome to Me qua verhaallijn en uitvoering slecht in elkaar. Hierdoor voelt het als een b-film of het kijken naar een serie. 

Maar: is het laat op de avond, ben je met een vriendin en heb je vooral zin om tijdens de film te kunnen praten? Dan is Welcome to Me uitermate geschikt. Zelfs met een half oog kun je het verhaal namelijk prima volgen. En soms kun je ook nog wel een beetje lachen.

Link naar Welcome to Me.

 

 

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.