1 min. lezenThe Martian (Ridley Scott) -> Space

The Martian is een hele lange film over een man, Mark Watney (Matt Damon), die door een ongeluk op Mars overblijft na een missie. Hij blijft leven, terwijl dit erg onwaarschijnlijk en onverwacht is. De film is tot vervelends toe opgerekt, maar voor iemand die weinig verwachtingen van de film had, is het toch best spannend, vermakelijk en grappig.

themartianbigstilla

Het is jammer dat Ridley Scott niet gedurfd heeft om hier een wat meer artistieke en serieuze film van te maken, want nu druipt het Hollywood-Disney-achtige er vanaf. Deze film heeft veel gekost en dat mag iedereen weten. Er zit wel diepgang in, maar de focus is gelegd op amusement.

Concluderend
Ik vond The Martian echt veel te lang, maar verder best leuk.

Link naar The Martian.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenThe Martian (Ridley Scott) -> Space

  1. Nostra schreef:

    Zelf vond ik dat juist niet en had het niet erg gevonden als het nog langer zou zijn geweest en er nog een aantal extra moeilijke situaties waren toegevoegd. De lengte benadrukte voor mij juist de onmogelijke situatie waarin Watney zich bevindt, hoe ver hij van alles is en hoe lang hij moet wachten op hulp.

  2. De Protagonisten schreef:

    Ben het helemaal met je eens. Zeker geen slechte film, maar hij hangt wel met veel toevalligheden aan elkaar. Van mij had hij ook best slecht af mogen lopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.