1 min. lezenSpectre (Sam Mendes) -> Spanning

Dus een nieuwe James Bond-film. Ik geloof niet dat ik daar heel onbevooroordeeld naar kan kijken. Ik vind het al gauw leuk. En dan ook nog Léa Seydoux als Bond-girl. Spectre stelt niet teleur qua actie en spanning. lea_seydoux_in_spectre-wide

daniel-craig-in-spectre-1940x1293Het enige nadeel vind ik de tijdsduur, hoewel je je in die 2,5 uur echt niet verveelt. De film is voorbij voor je het doorhebt.

In Spectre zit een knipoog naar eerdere James Bond-films: dat vind ik leuk. Verder wordt de indruk gewekt dat James Bond gaat stoppen, of misschien wel Daniel Craig. Wie weet. In ieder geval een aanrader voor de James Bond-fan.

Link naar Spectre.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.