1 min. lezenLife of crime ( Daniel Schechter) -> Kijkt wel lekker weg

life_of_crime_ver2_xlgLife of crime is verre van een goede of memorabele film maar het is geen straf om ernaar te kijken. Het is een film à la American Hustle. Daarmee vergeleken zit er in Life of crime wat meer humor en wat minder spanning. Het gaat allebei over kleinschalige criminaliteit in de jaren zeventig.

Jennifer Aniston (Mickey Dawson) vind ik persoonlijk wel een onderdeel van de kwaliteit van de film, in de goede zin van het woord. Ook Mos Def (Ordell Robbie) is een cool persoon die de film leuk maakt en John Hawkes vind ik ook een goede acteur in de rol van schooiertje Louis Gara.

En natuurlijk, is ook deze film een verfilming van iets anders: een boek. Elmore Leonard heeft een boek geschreven dat The Switch (1978) heet. Het staat niet in mijn boekenkast maar misschien is het een goede.

Het eind van de film is wel grappig maar typeert ook de middelmatigheid van de productie. Er zijn geen ambitieuze doelen met deze film. Het is een tussendoortje. Ik moet toegeven dat ik de film vrij snel weer vergeten ben.

Maar als je een avondje wil lachen in eenvoud samen met wat actie? Dan is Life of crime je film.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.