kong skull island

1 min. lezenKong: Skull Island (Jordan Vogt-Roberts) -> Simpel

Voor liefhebbers van grote gorilla’s. De film Kong: Skull Island is er één die buiten mijn filminteresse valt. Ook King Kong en Godzilla heb ik nooit gezien. Actiefilms en fantasy- zijn mijn minst bekeken genres. Toch weet je het nooit zeker bij een film – of je het leuk gaat vinden – en daarom gaf ik Kong: Skull Island graag een kans. 

Als ik kijk naar het cijfer op IMDb, dan moet ik realiseren dat ik het met al die 80.000 mensen niet eens ben. Ik vind Kong: Skull Island een erg simpele film. Het voelt voor mij bijna als een kinderfilm, het verhaal is eenvoudig te volgen en heeft vele voorspelbare elementen. De hoeveelheid gevestigde acteurs (Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Tom Hiddleston) krikt het niveau van de film anderzijds wel wat op. En er zitten vele humoristische dialogen in de film, die ik kon waarderen. Toch zijn er ook acteurs die niets toevoegen met hun rol, zoals Brie Larson, een zogenaamde fotografe.

Conclusie
Ook al speelt er een reuze-gorrilla in, de film maakte op mij geen indruk. Uiteraard ben ik een amateur op actie-fantasy-gebied dus misschien is Kong: Skull Island wel de betere in zijn genre. Maar als het aan Ongevraagd Filmadvies ligt zeg ik: sla Kong: Skull Island over, er zijn betere films om je tijd aan te besteden. Ik zou alleen gaan kijken als je benieuwd bent naar één van de acteurs of als je houdt van dit genre film.

Link naar Kong: Skull Island.
Deel deze post / share this post

2 gedachten over “1 min. lezenKong: Skull Island (Jordan Vogt-Roberts) -> Simpel

  1. Nostra schreef:

    Inderdaad een simpele film, maar naar mijn mening zeer effectief. Eentje waar ik wel van heb kunnen genieten omdat het precies bood wat ik verwachtte: spektakel en domme actie 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.