1 min. lezenKiki’s Delivery Service (Hayao Miyazaki) (1989) -> Lief

Mijn eerste Studio Ghibli ervaring. Ik vroeg me af of dit meer een kinderfilm zou zijn of dat ik het voldoende uitdagend zou vinden als volwassene.

Nu ik Kiki’s Delivery Service gezien heb concludeer ik dat deze categorie film een bijzondere combinatie is. Zeker geschikt voor kinderen maar als volwassene vond ik het ook een lief verhaal.

Het meisje Kiki moet als heks op eigen benen gaan staan en vliegt daarom naar een ander dorp. Daar heeft ze het af en toe moeilijk, maar ze vindt uiteindelijk haar plek. Ze leert om niet op te geven en te geloven in haar eigen kracht. Het is een vrolijke film met diepere lagen erin verwerkt, waardoor het als volwassene herkenbaar kan zijn.

Link naar IMDb-pagina.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenKiki’s Delivery Service (Hayao Miyazaki) (1989) -> Lief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.