1 min. lezenHell or High Water (David Mackenzie) -> Weinig indrukwekkend

Hell or High Water maakte geen indruk op me. Misschien lag het eraan dat ik de film zag onder het verstorende geluid van een vlucht – maar ik had er meer van verwacht gezien het feit dat deze film lang draaide in de bioscopen. Slecht vond ik het ook weer niet, want ik bleef wel kijken. 

Het gaat over twee broers die proberen hun Texas ranch te redden. Dat gaat er modern cowboy-achtig aan toe. Verder gebeurt er niet zoveel en de mannen zijn erg gesloten. Ook zitten er wat sfeerverhogende pauzes in het verhaal die ik niet goed begreep. Ik denk dat ik het gewoon allemaal niet zo voelde met Hell or High Water.

Waarom wel kijken? Als je iets hebt met Texas en ranches, een man bent, en toch nog steeds nieuwsgierig bent naar de film.

Eindconclusie: ik raad Hell or High Water niet aan want ik vond de film wat saai om naar te kijken. Maar de inhoud en het acteerwerk is best goed, dus mediocre.

Link naar Hell or High Water.

Deel deze post / share this post

2 gedachten over “1 min. lezenHell or High Water (David Mackenzie) -> Weinig indrukwekkend

  1. Nostra schreef:

    Opvallende mening na alle lovende recensies. Ik was er misschien niet zo lyrisch over als anderen maar vond hem wel goed. Moet wel zeggen dat ik maar weinig met Westerns heb een dat dit een moderne is. Misschien daarom. Hou jij van dat genre?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.