1 min. lezenBlack Mass (Scott Cooper) -> Moordlustig

Dat Johnny Depp zo’n goede acteur is, is een verademing in deze film die overspoeld wordt door geweld. Persoonlijk word ik niet heel warm van de jaren tachtig vermommingen van de hoofdrolspelers in deze film, die Johnny Depp ook zeker niet mooier hebben gemaakt, maar het is wel opvallend voor het oog in ieder geval. En past perfect in het verhaal. Dakota Johnson en Benedict Cumberbatch daarentegen zijn wel hun aantrekkelijke zelf in de film.black-mass-johnny-depp1

James ‘Whitey’ Bulger (Johnny Depp), ook wel Jimmy genoemd, is de grote crimineel in deze film. Hij schroomt niet om hier en daar iemand om te brengen als het zijn hogere doelen dient. Zij broer Billy (Benedict Cumberbatch) is zijn tegenpool en leeft als een nette burger terwijl hij het beroep van staat senator uitvoert.

De film is wel spannend en niet saai, maar op mij maakt Black Mass geen onuitwisbare indruk. Ondanks dat het een interessant echt gebeurd verhaal is, komt het over als iets dat ik in andere vorm al vaker heb gezien. Om er tot slot een cliché in te gooien: dit is een mannenfilm.

Link naar Black Mass.

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenBlack Mass (Scott Cooper) -> Moordlustig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.