1 min. lezenA Girl Walks Home Alone at Night (Ana Lily Amirpour) -> Bizar & te gek

GIRLWALKS2-articleLargeToen de film begon, twijfelde ik even. Het gaf namelijk direct een alternatieve vibe, meer dan ik verwachtte. Ook in combinatie met het zwart-wit beeld was het even wennen.

Snel daarna werd duidelijk dat het toch de moeite van het kijken waard is. Mijn verwachting over het meisje: Rijdend op haar skateboard is deze mannenverslinder net Batman, haar chador wapperend als een cape (Bron: Cineville), kwam ook uit.

A Girl Walks Home Alone At Night is spannend om naar te kijken omdat er vrijwel niets wordt uitgelegd. Je volgt in stilte wat er gebeurt. Soms zijn er grappige scènes. Bijvoorbeeld als een foute gast met de tattoo ‘SEX’ op zijn hals, nadat hij coke gesnoven heeft, uitdagend gaat dansen voor het meisje. Of wanneer het meisje haar vampiertandjes tevoorschijn komen wanneer gaatjes voor oorbellen in haar oren geprikt worden.

Daarnaast is de muziek in de film erg cool en onderbouwt dit het verhaal goed. Rode draad in A Girl Walks Home Alone At Night is vooral het thema goed en kwaad.

Ik vind deze film zeker een aanrader. Het is wel vrij artistiek gemaakt, daar moet je van houden.

Link naar IMDb-pagina.

agirlwalkshomealoneatnight_iranianfilmdaily

Deel deze post / share this post

0 gedachten over “1 min. lezenA Girl Walks Home Alone at Night (Ana Lily Amirpour) -> Bizar & te gek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.