Three billboards outside ebbing missouri, movie, film, recensie, filmrecensie

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: vermakelijk

Jaar: 2017
Regisseur: Martin McDonagh

Dit is veruit de grappigste dramafilm die ik ken. Het contrast in emoties dat Three Billboards Outside Ebbing, Missouri oproept, is erg groot. Enerzijds is er ernstig drama, geweld, depressie en mishandeling. Anderzijds is er ultiem droge humor. Ik moest tijdens de film vaak keihard lachen, maar na de film juist bijkomen van alle narigheid die ik had gezien.


Pittige tante

Hoofdpersoon Mildred (Frances McDormand) is een pittige tante. Haar dochter kwam door een ernstig misdrijf om het leven en sindsdien heeft ze van de politie niets meer gehoord. Omdat ze geen hoge pet op heeft van hun arbeidsethos, besluit ze ze wakker te schudden met een serie confronterende billboards.

Haat en nijd

Hier is hoofdagent Willoughby (Woody Harrelson) niet zo blij mee. En zijn assistent Dixon (Sam Rockwell) al helemaal niet. Haat en nijd en een erger wordende spiraal van geweld in het dorp, is het gevolg. Maar het mooie aan de film er ook een keerpunt komt. Uiteindelijk zit er in Three Billboards Outside Ebbing, Missouri een mooie moraal.

Concluderend

Wees voorbereid op een lading bloed en geweld in combinatie met de lolligheid van een comedy. Hoewel drama niet mijn genre is, heb ik me wel vermaakt met Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Aanrader.

Link naar Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.
Advertenties

Een gedachte over “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri: vermakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s