Eindejaars top 10 – 2017

Het was weer een mooi filmjaar. Het is bijna niet te doen om een keuze te maken uit alle mooie films die ik dit jaar zag, maar deze Ongevraagd Filmadvies eindejaars top 10 bevat in ieder geval éxtra noemenswaardige exemplaren. Films die in 2017 geproduceerd zijn, of in 2016 die in 2017 in de bioscoop draaiden.


Baby Driver
– SupercoolL’amant Double – Superspannend en grappig tegelijkertijdThe Handmaiden – Geweldig sensueel Koreaans pareltjeKimi no na wa – Heel schattige animéThe Violin Teacher – Indrukwekkend en mooi verhaalPoesía sin fin – Een film als een theaterstuk, fascinerend en dromerig20th Century Women – Heerlijk feministische filmSilence – Heftige Scorsese, maar heel mooi gemaaktA Cure for Wellness – Beangstigende fantasy/horror, visueel sterkGet out – Voor een horror, wat niet mijn genre is, toch extreem goed

Gelukkig uiteinde!

Advertenties

4 gedachtes over “Eindejaars top 10 – 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s