Le Fidèle (Racer and the Jailbird): wisselend

Jaar: 2017
Regisseur: Michaël R. Roskam

Deze Frans-Belgische productie met Matthias Schoenaerts and Adèle Exarchopoulos (van La Vie d’Adele), is een aparte kijkervaring. Le Fidèle begint zo cool, dat je een James Bond-gevoel krijgt en met plezier aan het kijken bent. Totdat het tweede deel van de film begint.

Onlogisch

Het deel dat vol zit met onlogische, ongeloofwaardige, overdreven dramatische scènes. Vervolgens keert het tij, vlak voor het einde van de film, maar tegelijkertijd duurt het einde zó lang, dat je gewild had dat Roskam dit iets beter had aangepakt.

Wat ga je zien?

– Formule 1
– Romantiek
– Een bandiet
– Geweld
– Een vrouw die zichzelf verliest
– Gevangenisseks

B-randje

Al met al een enerverende film met een B-randje. Als je net als ik graag kijkt naar Matthias Schoenaerts en Adèle Exarchopoulos dan wint je nieuwsgierigheid het misschien van de negatieve berichten over deze film. Ertussen.

Link naar Le Fidèle (Racer and the Jailbird).
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s