Sage Femme (Martin Provost) -> Frans

Een typisch Frans drama, dat is Sage Femme. Een film met een bepaalde gecultiveerde alledaagsheid, zoals ze het in andere landen niet kunnen maken. Verloskundige Claire (Catherine Frot) ziet na ongeveer 35 jaar Béatrice (Catherine Deneuve) – de ex-geliefde van haar vader – weer terug. Een vrouw die op dat moment als een moeder voor de toen tiener Claire diende en er plotseling vandoor ging. Met Béatrice haar komst worden oude wonden weer opengehaald.

Wat kun je verwachten?
– Een dramatisch verleden
– Ruzies
– Babies die geboren worden
– Een kleine romance
– Ziekte
– Twee sterk verschillende karakters

Kijken, niet kijken? Sage Femme zit goed in elkaar en is daarom zeker de moeite van het kijken waard. Wel is het soms wat gezapig en gebeurt er in weze niet superveel in de film. Daarom niet aan te raden voor mensen die zin hebben in een pittige film, Sage Femme focust op dialogen en relaties tussen mensen.

Link naar Sage Femme.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s