Het Bestand (Thomas Korthals Altes) -> Spionages

De hele film je eigen naam horen roepen, is best leuk. Deze Nederlandse televisie-film gaat namelijk over de hoogbegaafde hacker Lilian (Stefanie van Leersum). Als Nederlandse filmliefhebber leek deze hacker-film me wel een kijkje waard.

Als Master-student hackt Lilian regelmatig voor de lol met haar vrienden. Dan krijgt ze onverwacht een stage aangeboden bij een groot beveiligingsbedrijf. Haar vader die haar beste vriend was en in dezelfde sector werkte, is zojuist overleden en via dit bedrijf kan Lilian mogelijk meer informatie achterhalen over hem. Ze zit nog met veel vragen over zijn plotselinge dood.

Wat kun je allemaal verwachten?
– Een niet extreem pakkend begin van de film
– Een serieus, moeilijk meisje
– Versierpogingen
– Digitale spionages
– Familieruzie
– Familiegeheimen
– Een klein beetje romantiek/erotiek

Conclusie
Het Bestand is niet zo goed dat je van je stoel valt. Het keek weg als een B-film. Toch heb ik geen spijt van het kijken want het onderwerp en plot is best origineel, het is geen cliché-film. Geschikt voor mensen met interesse in het onderwerp hacken en geschikt voor de Nederlandse filmliefhebber. Mediocre.

Link naar Het Bestand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s