Text Me (Bayou Bennett, Daniel Lir) (2010) -> Moderne liefde

Niet altijd heb ik tijd voor het zien van lange speelfilms. Toevallig houd ik ook erg van korte films. Omdat ik voornamelijk Nederlandse korte films kijk, leek het me leuk om eens te duiken in het internationale aanbod. Text me, een film over twee jongeren die elkaar via Facebook ontmoeten, kwam ik op deze manier tegen. Kost slechts 9.16 minuten van je tijd.

Op het eerste gezicht lijkt Text Me een b-film. De acteurs doen nogal overdreven en hebben toevallig ook erg grote gelaatstrekken, wat het effect versterkt. Toch wordt het daarna wel een beetje interessant. “Ik leef graag gevaarlijk,”  zegt Noah, terwijl hij spaghetti met ballen bestelt en extra saus. Bitch Jamie heeft het niet zo naar haar zin tijdens de date.

Een film van negen minuten heeft geen uitgebreide beschrijving nodig. Grappige film voor tussendoor, maar niet zo goed dat je zwaar onder de indruk bent. Het kijkt alsnog wat weg als een amateur-film, maar soms kan ik dat juist wel waarderen.

Link naar Text Me.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s